x

Kívánságlistám

Még nincs kedvenced

Filozófiánk


A HappySkin maximálisan elkötelezett a natúr kozmetikumok gyártása iránt.
A termékek megálmodója Göcsei Kamilla és édesanyja Dr. Forrai Márta orvos és természetgyógyász. Márta 35 éves szakmai tapasztalattal a háta mögött tanácsaival és ötleteivel segíti a HappySkin termékcsalád folyamatos fejlődését.
Kamilla gyermekkora óta egészségtudatos neveltetésben részesült, és a natúrkozmetikumok fejlesztésében, gyártásában találta meg önmagát. Három diplomás mérnök-közgazdász lévén a termékek gyártásában, értékesítésében és a webes kereskedelem fellendítésében is aktív szerepet vállal. 

A kozmetikumok gondosan válogatott natúr, és zömében BIO alapanyagból készülnek. Hidegen sajtolt BIO olajokat, organikus vajakat, különleges BIO virágvizeket tartalmaznak, melyek csak a BDIH által engedélyezett natúr alapanyag listán szereplő egyéb alkotóelemekkel egészülnek ki. Olyan termékek kerültek a palettára, melyek megfelelnek az egészségtudatos bőrápolásnak.

Tetőtől-talpig kínálunk megoldást minden bőrtípusra. Figyelemmel voltunk a különleges ápolást igénylő bőrproblémákra is. Emellett külön termékcsaládot fejlesztettünk ki a gyermekek érzékeny bőrére is .
Különös tekintettel vagyunk az arcápolásra, mely minden nő számára elengedhetetlen manapság. Olyan hatóanyagokat használunk, mely úttörőnek számít a hazai piacon, mégis már nemzetközi elismerésnek örvend. 
 
2015. szeptemberében öt arcápolási termékünk nyerte el a Magyar Termék Nagydíj címet. Szeptember 1-től a Magyar Termék Nagydíjat tanúsító védjegy hivatalos emblémája is rákerül termékeink címkéjére. 
Nagy örömünkre szolgál, hogy az általunk képviselt filozófia és a natúr termékek iránti elkötelezettségünk meghozta gyümölcsét és egy, a minőségi,nívós hazai áruk, szolgáltatások védjegyeként ismert Magyar Termék Nagydíj Pályázatot koordináló bizottság is alátámasztotta ezt.
Bízunk benne, hogy e díj elnyerése tovább erősíti a vásárlókat abban, hogy a HappySkin magas és egyedülálló minőséget képvisel a hazai piacon.

Márkánkat prémium minőségű termékcsaládként szeretnénk pozícionálni a piacon, mindezt elérhető, megfizethető áron.

Termékeink gyártása során, az általános európai normáknak megfelelően nem alkalmazunk:
·         Etoxilált emulgeátorokat
·         S.L.S-t (Sodim-Laureth-Sulfátot)
·         Szintetikus színezékeket
·         Parabén-típusú konzerválószereket
·         Izotiazolin-származékokat tartalmazó konzerválószereket
·         Propilén-glikolt, butilén- glikolt, mint hidratáló anyagot
·         Petrolkémiai/ásványolaj-ipari anyagokat
·         Alumínium-tartalmú szintetikus vegyületeket
·         Állati eredetű glicerint
·         Elölt állatokból származó anyagokat,
·         Nélkülözhető töltő- és adalékanyagokat,
·         Állatokon tesztelési kísérletet nem végzünk,
·         GMO (Genetically Modified Organisms) - mentes alapanyagokat használnak,
·         Ionizáló sugárzást tartósítási célból sem alkalmaznak. Dr. Forrai Márta                                                                 

Göcsei Kamilla