Moringa olaj

Moringa olaj

A moringa növény Észak-Indiában őshonos, ahol először Kr.e. 2000-ben jegyezték fel mint gyógyító növényt. A moringa Indiából kelet felé, Kína alacsonyabb részei, Délkelet-Ázsia és a Fülöp-szigetek felé terjeszkedett. Indiából nyugat felé is elterjedt, Egyiptom, Afrika szarva, a  Földközi-tenger vidéke és végül a Karib-térség felé.Magjából olajat préselnek, amelyet már az ősi egyiptomiak is nagyra becsültek, mint a sivatagi időjárás által igénybevett bőrük védelmezőjét. Később a görögök a moringának számos jótékony hatású felhasználási módját fedezték fel, és ismertették meg a rómaiakkal.

Az Indiában őshonos Moringa fa – melyet „csodafának” is neveznek – több hónapot is túlél víz nélkül. A Moringa olajat a növény magjából vonják ki hidegsajtolással. 

Bent tartja a nedvességet a bőrben. Értékes és keresett hatóanyag az anti-aging bőrápolásban, lassítja az öregedési folyamatot, helyreállítja a bőr rugalmasságát. Rendszeres használata fokozatosan csökkenti a szem és száj körüli finom ráncokat.

Termékeink között a következők tartalmazzák:
Beaté de luxe natúr mell és dekoltázsápoló olaj;
Gold elixír natúr arcápoló szérum BIO homoktövis olajjal;

1 db

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
  • Cruelty free Cruelty free
  Gold elixír arcápoló szérum BIO homoktövis olajjal

  Gazdagon táplálja, puhítja a bőrt. Száraz, érett bőrre 45 éves kor felett. Natúr illatát a természetes olajok adják.

  • Vegán Vegán
  • Mesterséges illatanyag mentes Mesterséges illatanyag mentes
  • Mesterséges színezékmentes Mesterséges színezékmentes
  • Parabénmentes Parabénmentes
  • 100% natúr 100% natúr

1 db

oldalanként
Csökkenő sorrendbe