Ricinusolaj

Ricinusolaj

A ricinus magjából hideg sajtolással nyerik a ricinusolajat, mely az egyik legsűrűbb olajféle. Különböző zsírsavakat tartalmaz, mint például ricinolsavat, olajsavat, linolsavat, palmitinsavat és sztearinsavat. A ricinusolaj származékai kedveltek, mert környezetbarátok és teljesen lebomlanak.
Segíti az emésztést, ezért hashajtóként is alkalmazzák.
Gyulladásgátló hatású. Segít a kisebb bőrproblámák kezelésében (égések, horzsolások, vágások) az aknéra és az ekcémára is segítséget nyújt. Természetes nedvesítő, serkenti a kollagén és az elasztin termelést, melyek hidratálják és táplálják a bőrt. Masszázsolajnak is kiváló. Haj- és szemöldök dúsításra, hajvégápolásra és natúr kozmetikai termékek gyártására is használható.
Hajápolóinkban, szappanokban erőszeretettel alkalmazzuk.

Termékeink között a a következők tartalmazzák: Zeusz szilárd sampon
A kategóriában nincs termék, nézz vissza később!