Ajándék Mecsek Tea vásárlásodhoz!

Válaszd ki kedvenc natúrkozmetikumaidat, szeretteid karácsonyi ajándékát minimum 8.000 Ft értékben és meglepünk egy fahéjas alma ízű teával is!

Az ünnepi készülődés karácsonyi illatokkal és ízekkel teli, hangolódj, kapcsolj ki egy ellenállhatatlan és klasszikus ízesítésű teával!

Ne hagyd, hogy eluralkodjon rajtad az ünnepi rohanás, szerezd be már most szeretteid meglepetéseit, esetleg a magadnak szánt ajándékaid, így biztosan lesz időd relaxálni is még karácsony előtt. A csomagolás is jobban megy egy kellemes tea és karácsonyi dalok társaságában, nem igaz? :) Ráadásul 8.000 Ft felett a szállítást is mi álljuk, így arra sincs gondod!

Pécsiek lévén szívesen együttműködünk környékbeli, hasonló gondolkodású cégekkel, így könnyű szívvel ajánljuk Neked a Mecsek Tea gyógy- és gyümölcsteáit is, hiszen számukra és számunkra is elsődleges szempont a minőség nyújtása, és az egészség szem előtt tartása.

Ajánlatunk december 14. éjfélig vagy a készlet erejéig él webshopunkban leadott rendelésekre, és más akcióval össze nem vonható

Kellemes készülődést és várakozást kívánunk!