HappySkin by Zsolnay

Hamarosan elérhető az év legszuperebb ajándéka, egy izgalmas együttműködés csodaszép gyümölcse...

Tradícióba zárt természetesség

A Zsolnay Porcelánmanufaktúrával közösen létrehoztuk a természetes bőrápolás és a tradíció tökéletes harmóniáját, melyre a koronát a ízig-vérig pécsi származás teszi. Az együttműködés gyümölcse pedig egy egyedi, mégis hagyományőrző külső, és egy klinikailag tesztelt hatóanyagokkal és a természet kincseivel teli, káros anyagoktól mentes, 100% natúr belső.

A termékcsaládok tagjaihoz két formát álmodtunk meg: egyet a krémhez, és egyet a szérumhoz, emellett a motívumokban is ki-ki megtalálhatja a neki tetszőt: lepke mintás és egyszerűbb, aranyozott mintás Zsolnay külső közül lehet választani, mely a krém használata után is csodaszép éke lehet otthonodnak.

A három termékcsalád, melyeket a Zsolnay porcelán magában rejthet, tartalmaz egy női nappali és egy éjszakai arckrémet, szérumot, illetve férfi arckrémet, választani pedig a termék adatlapján tudsz majd beltartalmat.

Detox termékcsalád

Egyedülálló krém, melyet klinikailag tesztelt, koncentrált és magas minőségű natúr hatóanyagokkal fejlesztettünk ki, mint a Keracyn és a Pronalen BIO protect, hogy a bőr számára tökéletes hidratálást nyújtson, miközben kifejti detoxikáló hatását. Kiemelkedő hatása révén felkészíti a bőrt a modern élet okozta bőrproblémák és az oxidatív stressz elleni küzdelemre, korrigálja a légszennyezés, többek között az üzemanyag és dohányfüst okozta káros hatások jeleit, és pajzsként védi a bőrt a további káros környezeti hatások ellen.

Sensi termékcsalád

Innováció az érzékeny, kipirosodásra hajlamos bőr gyengéd ápolására. Az indirekt behatások, - a légszennyező toxikus anyagok, a dohányfüst, rossz minőségű krémek allergén anyagai - mellett a direkt behatások - a szőrtelenítés, a dörzsölés, intenzív fizikai behatások - is mind mind hozzájárulhatnak bőrünk fokozott igénybevételéhez, ezáltal irritációs potenciáljának növekedéséhez is. Krémünk olyan magas minőségű, teszteknek alávetett, speciálisan az érzékeny, kipirosodó, védőszerkezetében károsult bőrt nyugtató, regeneráló hatóanyagban gazdag, mint a Dermasooth formula, mely az antioxidánsoknak és a szabadgyökök megkötésének köszönhetően enyhíti a sejtszerkezetek degradációját, láthatóan csökkenti a bőrirritációt és gyulladást, valamint javítja a bőr barrier funkcióját.

Anti Wrinkle termékcsalád

A természet fiatalító erejét gyűjtöttük össze ebbe az elixírbe. Látványos eredményeket érhet el mind a ráncok kialakulásának késleltetésében, mind pedig azok halványításában prémium, klinikailag tesztelt és elismert hatóanyagban gazdag arcápolónkkal. A Homeostatine formula, acmella és centella hatóanyagok egyedülálló dinamizmusa helyreállítja és megőrzi a homeosztázist a bőr extracelluláris mátrixában, segít visszafordítani a bőr elvékonyodásának folyamatát, valamint növeli az elasztikus rostok és a glükózaminoglükánok számát, így eredményezve a ráncok mennyiségének csökkenését. Különleges feltöltődés a bőrnek a természetes fiziológiás folyamati egyensúlyok fenntartásában.

Legyél részese Te is a HappySkin és a Zsolnay által ajándékozott különleges és egyedülálló élménynek, ajándékozd meg szeretteidet luxus kényeztetéssel!