Mindent a probiotikumos kozmetikumokról

Probiotikum a bőrnek - a látható szépülésért, az egészséges bőrért

HappySkin újdonság, probiotikumos termékcsalád száraz, érzékeny bőrre.

Hogy milyen termékcsalád?? Probiotikumos? Azt nem enni kell?

Termékcsaládunk fő hatóanyaga a probiotikum, vagyis a Lactococcus Ferment Lysate probiotikus tejsav-termelő baktérium, mely a leggyakoribb a probiotikumok között. A probiotikumok belsőleg, elsősorban a bélflórára gyakorolt jótékony hatása már általad is bizonyára ismert pl. joghurt, kefír fogyasztása által, azonban külsőleg is sokat tehet egészségünkért és szépségünkért.

Hogyan?

A bőrünkön több 102-104 nagyságrendű mikroorganizmus található, melyek elemi szerepet töltenek be az egészségünkben, jóllétünkben, jó közérzetünkben, valamint abban, hogy a bőrünk hogyan néz ki, és hogyan érzi magát. Persze nem csak hasznos baktériumokkal találkozhatunk is, de “rossz” mikroflóra is van a bőrön, ami persze nem baj, de fontos, hogy ezek egyensúlyban legyenek. Mert ha nincsenek, akkor az a bőrünkön is meglátszik, és sokszor aknéval, pirossággal, érzékeny bőrrel jár együtt.

A probiotikumok abban segítenek, hogy ez az egyensúly a “jó” és “rossz” baktériumok között fennmaradjon, és a probiotikus termékek használatával hasznos baktériumokat juttathatsz a bőröd felszínére, így fejtve ki jótékony hatását megjelenésedre is.

Konkrétan milyen hatása van? Miért válasszam a probiotikumokat tartalmazó termékeket?

  1. Egyensúlyba hozza a bőr mikrobiomját,

  2. Csökkenti a pattanások számát

  3. Láthatóan javít a száraz területeken, megszünteti a húzódó, kényelmetlen érzést, és elősegíti a bőr megfelelő hidratáltságát,

  4. Stimulálja a bőr megújulási folyamatait,

  5. Elősegíti a tápanyagok jobb felszívódását,

  6. Támogatja a bőr erős védelmi funkcióját, védi a bőrfelszínt a környezeti ártalmak ellen,,

  7. Ragyogóvá, simává, élettel telivé teszi a bőrt,

  8. A ráncok mélységét is csökkenti,

  9. Megakadályozza a bőrben az oxidatív károsodást, csökkenti a bőr érzékenységét, irritáltságát az ezt kiváltó tényezők megszüntetésével,

  10. A probiotikumok jótékony hatásukat a pattanásos, rozaceas és ekcémás bőrön is kifejthetik.

Emellett a probiotikumok arcon történő lebomlása közben további hasznos összetevőket hoznak létre a bőr számára, mint például a hyaluronsav, peptidek és vitaminok.

Nektek is van akkor ugye? :)

A Probio probiotikumos termékcsaládunk tagjai közt találsz egy nappali, egy éjszakai arckrémet és egy szérumot is a teljeskörű arcápolási élményért. A probiotikum mellett termékcsaládunk olyan további természetes összetevőkkel egészül ki a maximális hatás érdekében, mint a koffein, argánolaj, avokádóolaj, jojobaolaj, hyaluronsav.

Tesztelőinknek nagyon tetszett, próbáld ki Te is!