Újabb 7 natúr termékünk lett Magyar Termék Nagydíjas!

Büszkeséggel tölt el minket, hogy immár 29 100% natúr termékünk díjnyertes, és köszönjük Neked is, hisz biztosak vagyunk benne, hogy Nélküled nem tartanánk itt.


Sikerünk nem csak a miénk, osztozunk benne minden meglévő és leendő vásárlónkkal, hiszen nagyon sokat jelent számunkra a Te támogatásod is. Bízunk benne, hogy natúrkozmetikumaink elismertsége megerősít Téged abban, hogy jól döntöttél, amikor a HappySkin-t választottad.

Talán Te is emlékszel, vagy olvashattál már róla, hogy 2015-ben öt, 2016-ban tizenhét termékünk nyerte el a Magyar Termék Nagydíj címet, így a Magyar Termék Nagydíjat tanúsító védjegy hivatalos emblémája is rákerül natúrkozmetikumaink címkéjére. Most, 2017-ben pedig újabb hét natúrkozmetikumunkkal bővül a díjnyertes termékeink köre.

Őszintén hittünk és hiszünk  natúr termékeink minőségében, hatékonyságában és nagy megtiszteltetés, hogy ezt egy független szakmai bizottság is elismeri.

Bízunk benne, hogy elégedett vagy natúrkozmetikumainkkal és megtaláltad, amit kerestél parabén-, SLS-, mesterséges színezék és illatanyag, illetve állatkísérletektől mentes  termékeink közt.

Köszönjük, hogy bizalmaddal támogatsz minket!

2017-ben díjazott 100% natúr termékeinket alább láthatod 

Az összes Magyar Termék Nagydíjas natúrkozmetikumunk megtekintéséhez pedig kattints ide!