Gyerek csomag

Gyermekeknek
Gyermek testápoló, fogkrém, építőkocka alakú szappanok

  • Vegán Vegán
  • 100% natúr 100% natúr
8 170 Ft
hp
A termék megvásárlásával ennyi Happy Pontot írunk jóvá egyenlegeden!
Nincs raktáron
SKU
HS-GYCS
0Ft

Szállítási módok

  • Házhoz szállítás 790 Ft
  • Postahelyi PostaPont átvétel 790 Ft
  • MOL PostaPont 790 Ft
  • HappySkin átvevőpont 0 Ft
kérdésed van?
segítünk!

Hívd a +36 20 290 5662-es telefonszámot, vagy írj nekünk a honlap jobb alján található chat ablakon keresztül.


HH

Happy hétfő

Szeretnéd, ha ingyen szállítanánk akár 8000 Ft-tól? Lehetséges!

Érdekel
HP

Happy Pont

Szeretnél olcsóbban hozzájutni kedvenceidhez? Lehetséges!

Érdekel

A gyermekek érzékeny, száraz bőre igazán hálás tud lenni a 100% natúr összetevőkkel való törődésért. S bár sokszor nehéz rávenni a kicsiket a mindennapos bőrápolásra, igyekeztünk minél inkább élvezhetővé tenni a reggeli és esti bőrápolási, tisztálkodási rutint.

A csomag tartalma:


Szurikáta gyerek testápoló: Főként BIO hatóanyagokból összeállított natúr testápoló a kicsik érzékeny bőr ápolásához, nyugtatásához. Könnyen beszívódik, így nem hagy zsíros érzetet a bőrön, megakadályozva ezzel, hogy a későbbiekben bojkottálva legyen a fürdés utáni testápolás.

Hód fluorid mentes gyerek fogkrém aloeval: Természetes, erdei gyümölcsös ízt idéző fluoridmentes fogkrém gyermekeknek. Hatékonyan távolítja el a lepedéket a fogakról és összetevőivel védi a tejfogak sérülékeny felszínét is. Xilit tartalmának köszönhetően csökken a fogszuvasodás esélye.

HappyBlock színes szappanfigurák: Hogyan lesz gyerekjáték a szappanozás? Hát a színes építőkocka alakú szappanfigurákkal! De nem csak gyerekjáték, hanem természetes is, hiszen a kis építőkockák COSMOS által minősített, magas minőségű organikus összetevőket tartalmaznak, színűket és illatukat pedig natúr színezőknek és illatoknak köszönheti. A fehér, kék, piros, zöld, sárga és lila HappyBlockok garantáltan elcsábítanak színűkkel és illatukkal egy röpke pillanat alatt.

Fogyasztói vélemények
Write Your Own Review