Gyakran ismételt kérdések (Gy.I.K.)

A PostaPonton történő átvételkor olcsóbb a szállítás?

A szállítási költség PostaPonton történő átvétel esetén 790 Ft, 10 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes.

Mikor ingyenes a szállítás?

A szállítás abban az esetben ingyenes, ha a rendelés összeghatára meghaladja a 10 000 Ft-ot. Minden hónap második hétfőjén, 8.000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes.

Van lehetőség személyes átvételre?

Sajnos, jelenleg szünetel a személyes átvételi lehetőség.

Mikortól van teljesítési kötelezettség a HappySkin részéről?

A beérkezett rendelések visszaigazolása után (nem automatikus rendszer üzenet) a HappySkin 1-3 munkanapon belül köteles a rendelt terméket kiszállítani. Előutalás és bankkártyás fizetés választása esetén a teljesítés a pénz beérkezése után történik.

Milyen fizetési módok közül lehet választani?

Előutalással, online bankkártyás fizetéssel, illetve utánvéttel tudsz fizetni. Előutalás és online bankkártyás fizetése esetén a pénz beérkezése után adjuk fel a rendelést. Utánvét esetén a futárnak fizetendő az összeg készpénzben, átvételkor. 

Mikor kezdenek hatni a termékek?

Amennyiben a HappySkin natúrkozmetikumait most kezdted el használni, várnod kell, míg bőröd átáll és megszokja a természetes hatóanyagokat. Változóan érzékelik vásárlóink a termékek hatásának idejét. Az átállás függ bőrproblémától, bőrtípustól, de akár életkortól is. 1-2 nap alatt is érezhető változás, azonban a látványos, hosszan tartó eredmény 1-2 hónap után tapasztalható.

Miért fontos, hogy egy kozmetikum natúr legyen?

Az ipari kozmetikumokba számos olyan szintetikumot belesűríthetnek, amelyek károsak lehetnek az egészségre. Sokan küzdenek bőrproblémával, amelyektől nehezen szabadulnak, többek között azért, mert nem a megfelelő kozmetikumot használják. Termékeink parabénmentesek, SLS mentesek, GMO mentesek, alumíniummentesek, és nem tartalmaznak elhalt állatból származó alapanyagot. Részletekért kattints az alábbi linkre: Bőrápolás

Tartalmaznak a termékek állati eredetű összetevőket?

Néhány termék igen, pl. öko kecsketejet, méhviaszt, ugyanakkor termékeink kb. 80%-a vegán, ezeket ide kattintva meg is tekintheted.

Használtok pálmaolajat a termékeitekben?

Igen, a hideg eljárással készült szappanjainkban, ugyanakkor az ebben használt pálmaolaj RSPO tanúsítvánnyal rendelkezik, hiszen számunkra is fontos a környezet és az állatvilág védelme. Az RSPO tanúsítvánnyal rendelkező pálmaolajok esetében biztosítják, hogy nem kerülnek újabb erdőterületek kivágásra, emellett az ott dolgozók jogait is szem előtt tartják.

Végeztek állatkísérleteket?

Természetesen nem, ahogy a beszállítóink sem! Ezt a PETA igazolja Crulety free logójával, mellyel minden termékünkön találkozhatsz.

Mit jelent a pénzvisszafizetési garancia?

Termékeink magas minőségében annyira biztosak vagyunk, hogy vállaljuk a 100% pénzvisszatérítési garanciát. Szeretnénk, ha Te is elégedett lennél, ezért ha más volt az elképzelésed a rendelt termékről, vagy úgy érzed, nem a megfelelőt választottad, bátran visszaküldheted. A vásárlásodtól számított 30 napon belül el kell juttatnod hozzánk termékünket (minimum 50%-át) és mi visszafizetjük az árát. A termék vételárát a vásárló bankszámlájára utaljuk vissza. A bankszámlaszámot az ugyfelszolgalat@happyskin.hu email címre kérjük megírni! A szállítási költséget nem áll módunkban téríteni. Ezért kérjük szíves megértésedet. 

Miért olyan jók a termékek?

Hiszünk abban, hogy bőröd a legjobbat érdemli, és abból is a lehető legnagyobb mennyiségben, így biztos lehetsz benne, hogy termékeink a lehető legjobb alapanyagokból készülnek. A BDIH által elfogadott összetevő listáról választjuk meg a sokszor bio alapanyagokat, gondosan összeválogatva őket úgy, hogy egymás hatását felerősítsék. Ezért lehet, hogy az összetevő lista hosszú, mert nagyon sok hasznos alapanyagot, hatóanyagot tartalmaznak a HappySkin termékek.

Miért nem illatos a legtöbb a terméketek?

Sajnos az illatok sok esetben allergizálhatnak, mi pedig szeretnénk, ha nem kellene lemondanod termékeinkről. 

Hogyan küldhetem vissza a terméket?

A csomagot az alábbi címre kell feladni: LUMILL Kft. 7634 Pécs, Minda u. 10. 

Visszaválthatóak a termékek?

A HappyLife dezodorok és a szérumok (tehát az üveges tégelyeink) igen! Küldd vissza őket (saját költségedre, de akár a mi dobozunkban és térkitöltőnkkel) a 7634 Pécs, Minda utca 10. címre, vedd fel velünk a kapcsolatot, és megajándékozunk egy 15% kedvezményre jogosító kuponnal! Ha Müller Drogériában vásároltad a fent említett termékeket, akkor is visszaküldheted őket hozzánk!