Ismerd meg a HappySkin csapatot!

A HappySkin a csapattal kerek egész, az emberekkel, akik a termékek mögött állnak. A termékek megálmodóján kívül most megismerheted azt is, aki kikeveri a natúrkozmetikumaidat, csomagolja, akivel telefonon, e-mailben, Facebook messengeren vagy kapcsolatban és segítséget kérsz, aki a posztokért, képekért felel. Megtudhatsz rólunk néhány dolgot, ahogy azt is, nekünk mik a top kedvenc termékeink a HappySkin palettából (most kedvezménnyel!) :)

2019 év eleje óta egy épületben vagyunk, a labor és az iroda is, azóta pedig csak még jobban nőtt az összetartás, örülünk, hogy egy csapat vagyunk.

Katona Krisztina (25)

Marketing, a közösségi média felületeken, honlapon találkozhatsz alkotásaimmal :)

Van 2 talált kutyusom, Panír és Morzsa. Szeretek utazni, másokat megnevettetni, a karácsonyt és bármi kreatív tevékenységet - rajzolás, fotózás, DIY, legújabban a modern kalligráfia :). A HappySkinben azt szeretem, hogy legtöbbször azzal foglalkozhatok, amivel legjobban szeretek, hogy segíthetünk másoknak, a szuper csapatot és úgy általában a HappySkin életérzést.

Bőrtípusom: Kombinált

Kedvenc HappySkin termékeim: BB medium, Soft testápoló, Jour Naturel napozás utáni krém, Bock&Rosé ajakápoló, Thermal Essence kézkrém

Mottó: "Ne veszítsd el gyermeki lelkesedésed, s így jól mennek majd a dolgaid."

Nemes Csilla (29)

Kereskedelmi vezető, én tartom a kapcsolatot a viszonteladókkal, partnerekkel

Van 3 foxim, velük mindig pörög az élet. Nagyon szeretek utazni, állandóan a következő úticélokon jár az eszem :) Imádom az epres sajttortát és a tepsis fahéjas csigát. Fiatalkorom óta érdeklődöm a kozmetikumok iránt, mindig lelkesen figyeltem a legfrissebb és leghatékonyabb termékeket. Örülök, hogy itt részese lehetek ennek a világnak.

Bőrtípusom: Kombinált

Kedvenc HappySkin termékeim: Pure Hyaluron arcszérum, Soap Bonbons, Bio argánolaj, Bock arcmaszk

Mottó: "Az életben épp az az érdekes, hogy egy-egy álmot valóra lehet váltani."

Ha forgalmaznád a HappySkineket, ide írhatsz nekem: nemes.csilla@happyskin.hu

Notheisz-Garamvölgyi Adél (35)

Termékmenedzser, ha a weboldalon található számot hívod, velem fogsz beszélni, segítek bármilyen felmerülő kérdésed esetén, terméket is ajánlok neked

Van 3 gyermekem, és egy kutyám. Szabadidőmben crosstrainingre járok, ahova időnként Kriszti is becsatlakozik, emellett azért a csokikról se mondok le teljesen, mert nagyon szeretem :). A HappySkinben azt szeretem, hogy a közös célok elérése érdekében mindenki beleteszi magából a legjobbat.

Bőrtípusom: Száraz

Kedvenc HappySkin termékeim: Rhea hajbalzsam, Silk női krémdezodor, HappyBlock szappanok, Erdély kincse szappan, HappyFresh Black fogkrém, Poison szemránckrém

Mottó: "Ha probléma merül fel, akkor a megoldásra kell koncentrálni és utólag elemezni az okokat."

Ide írhatsz nekem kérdéseiddel, termékajánlással kapcsolatban: notheisz.adel@happyskin.hu

Ferencz Nóra (42)

Irodavezető, én kezelem a pénzügyeket

Van 3 gyermekem, egy fiú és ikerlányok. Nagyon szeretem Stahl Judit Hajni makaróniját, Fördős Zé avokádós csirketekercsét és a négysajtos gnocchit. A kezdetektől a HappySkinnél vagyok, klassz kollégákkal dolgozom együtt.

Bőrtípusom: Kombinált

Kedvenc HappySkin termékeim: Élégance arckrém, Ardent arctisztító, Probio Day arckrém, Provance arcradír

Mottó: "Légy önmagad. Mindenki más már foglalt."

Vörös Vanessza (20)

A csomagolásnál segítek és összekészítem a rendelésedet

Van két kutyusom, nagyon szeretem az állatokat. Szabadidőmben szívesen kirándulok, illetve konditerembe járok, a kedvenc évszakom pedig a tavasz. Szeretem a csapatot, szeretnék minél többet tanulni és fejlődni a munkámban.

Bőrtípusom: Kombinált

Kedvenc HappySkin termékeim: Clementina arcradír, Ardent arctisztító, Brilliant Bronz önbarnító, Jade arctonik

Mottó: "Fogadd el, ami van, engedd el, ami elmúlt, és higgy abban, ahogy lesz."

Torma Gabriella (31)

Segítek a kozmetikumkészítésnél, azokat csomagolom

Van egy fiam, szabadidőmben szívesen töltjük együtt az időt mindenféle programokkal. Szeretek enni, ami szerencsére nem látszik. :) A HappySkinben azt szeretem, hogy minden nap tanulok valami újat, és nagyon jó a hangulat.

Bőrtípusom: Száraz

Kedvenc HappySkin termékeim: Thermal Essence arckrém, Thermal Essence kézkrém, HappyFresh Black fogkrém, Voilá szappan, Joy gránátalmás tusfürdő

Mottó: "Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!"

Ohn Rita (32)

Én készítem a natúrkozmetikumaidat

Több éve dolgozok a HappySkinnél, örülök, hogy ilyen szuper csapat tagja lehetek. Nagyon szeretem az állatokat, van is két kutyusunk, Csoki és Csöpi, de emiatt nekem különösen nagy öröm, hogy állatkísérlet-mentes márkának a termékeit készíthetem!

Bőrtípusom: Kombinált

Kedvenc HappySkin termékeim: Nival arckrém, Clementina arcradír, Rhea hajbalzsam, Ardent arctisztító, Kirké arclemosó tej

Mottó: "Ha azt szeretnéd, hogy a dolgok valóban megváltozzanak, más gondolatokra van szükséged."

    

Göcsei Kamilla (39)

A HappySkin megálmodója, motorja, innovátor

Amikor 2012-ben elindítottam a HappySkint az vezérelt, hogy olyan termékeket alkossunk, amik igazán jót tesznek a bőrnek, magas minőségűek, emelt, komplex, szinergikus hatóanyag-tartalmúak, mindezt pedig kizárólag natúr alapanyagokkal, az allergiás reakciókat minimalizálva, állatkísérlet-mentesenMindig olyan terméket fejlesztek ki, amit a gyermekeimre is rákennék és kenek is.

Szeretem Erdélyt, kikapcsol a futás. Hobbym a munkám, szeretem, amit csinálok és rengeteg ötletem van, amit még meg szeretnék valósítani.

Bőrtípusom: Kombinált

Kedvenc HappySkin termékeim: Detox és Anti Wrinkle arckrém és szérumÉléganceSilk női krémdezodorProbio SerumThermal Essence kézkrém

Mottó:  "Nincs lehetetlen, csak tehetetlen!"

Ide írhatsz nekem: kamilla@happyskin.hu