Köszöntelek a HappySkin 100%-ban természetes összetevőkből álló natúrkozmetikumok világában!

Ismerd meg történetünket és egyedülálló filozófiánkat.

Göcsei Kamilla vagyok, három gyermekes édesanya, három diplomás mérnök-közgazdász, a HappySkin natúrkozmetikum márka alapítója. Én leszek az idegenvezetőd, velem bepillantást nyerhetsz a HappySkin natúrkozmetikumok mesés világába: az ötlet megálmodásától a gyártás folyamatáig mindent tudni fogsz rólunk.

Én is voltam
azon az oldalon,
ahol most Te vagy.

Gyerekkoromtól küzdöttem ekcémával. Tele voltam reménnyel, és rengeteg csalódás vezetett arra az útra, amin éppen járok. Kerestem a kozmetikumot, amely valóban beváltja az ígéreteit, ami nem csak szép, mutatós, de megoldást is nyújt a problémáimra. Rengeteg terméket kipróbáltam, de egyik sem járt olyan eredménnyel, amit ígért.

Édesanyám, Dr. Forrai Márta (orvos, természetgyógyász - a HappySkin márka társalapítója), mindent megtett, hogy a betegséget leküzdjem, és elkezdett a természetes bőrápolás és a természetgyógyászat irányába nyitni. E szemléletmódot és természetközeliséget már gyerekkortól kezdve én is átvettem, és a mai napig ragaszkodom hozzá, továbbadva gyerekeimnek.

Anyaként erősödött fel igazán az igényem a kompromisszumok nélküli, természetes bőrápolás iránt, de ezúttal nem adtam más kezébe az irányítást.

Megdöbbentő számomra, hogy olyan nagy és neves cégeket hangoztatják a natúrságot, akik valójában a közelébe sem érnek a valódi natúr szépségápolás fogalmának. Kihasználják a vásárlók szépség iránti igényét és termékeikkel az érzékekre hatnak elsősorban. Ráadásul alapanyagaikban számos összetevő a „nem-natúr” kategóriába tartozik.

Kutatómunkám során a másik megdöbbenést az összetevők mennyisége jelentette. Az igazság az, hogy ha nem jársz nyitott szemmel, rengeteg pénzt költhetsz el kevés komponensű kozmetikumokra, amelyekben a hatóanyag tartalom csak minimális, azaz bármilyen eredményt is kínál a termék, szinte biztosra veheted, hogy nem lesz hosszú távú a hatékonyság.

Happyskin - Göcsei Kamilla aláírás

Gyerekek

Miért érdemes 100%-ban természetes összetevőkből álló natúrkozmetikumot használni?

Itt elolvashatod

Életrevalók Magazin - A Happyskinről
Miért tudunk a
HappySkinnel
hitelesek
maradni?
Mert az
indulástól
kezdve hiszünk
filozófiánkban!

100% natúr alapanyagok

Először otthon kezdtem el kísérletezni, mint oly sokan, a natúrkozmetikumok gyártásával. Elvégeztem a szükséges képzéseket, külföldi tanulmányokkal finomítottam tudásomat, és megkerestem olyan szakembereket, akik kifogástalan referenciával rendelkeznek. Így már a kezdetektől biztosítani tudtuk a prémium minőséget, valamint -

és most jön a lényeg - a 100% natúrságot.

Happyskin Mousse banner

Magyar gyártóként figyelünk arra, hogy ha lehet, hazai alapanyagokkal dolgozzunk.

Levendula virágvizünket például a Pannonhalmi Főapátságból szerezzük be, míg az öko kecsketej Gyűrűfűről érkezik.

Amit azonban nem tudunk itthonról beszerezni, azt nagyrészt Németországból, a legkiválóbb alapanyagok forgalmazóitól importáljuk. BIO virágvizeket, hidegen sajtolt olajokat, organikus vajakat használunk, amelyek kizárólag a BDIH által engedélyezett natúr alapanyaglistán szereplő egyéb alkotóelemekkel egészülnek ki.

Nem ismerek kompromisszumokat, ha a minőségről, illetve a hatékonyságról van szó. Ahogy az is sziklaszilárd alapelvünk, hogy elzárkózunk az állatkísérletek elől minden természetes natúrkozmetikumunk esetében.

Több, mint 70%-a natúrkozmetikumainknak vegán, így azok is megtalálják a megfelelő természetes kozmetikumokat, akik vegán életmódot folytatnak.

Szeretnéd tudni, miért jó a bőröd számára mindez?

Igen, érdekel

Filozófiánk maximálisan tükrözi elkötelezettségünket a HappySkin 100%-ban természetes összetevőkből álló natúrkozmetikumok gyártása iránt.

A HappySkin natúrkozmetikumok a környezettudatosság jegyében készülnek…

Életrevalók Magazin - A Happyskinről

Fontos számunkra a környezetünk védelme. Részletekbe menően figyelünk a tudatosságra, így olyan tégelyeket használunk a HappySkin natúrkozmetikumokhoz, amelyek minőségi tanúsítvánnyal rendelkeznek, nem oldódnak ki belőlük káros anyagok, amelyek egyrészt ronthatnák a natúr termékek minőségét, másrészt káros hatással lehetnének szervezetedre.

A szappandobozok szintén újrahasznosított papírból készülnek. A gyártás során keletkező hulladékok mennyisége minimális, és amellett, hogy szelektíven gyűjtjük őket, a kifejezetten erre a célra telepített gyűjtőhelyre szállítjuk.

Sőt!

Ragaszkodtam hozzá, hogy 100%-ban lebomló töltőanyagot használjunk a csomagolás során is.

„Igen, minden kozmetikumunk 100%-osan natúr!”

Nagy álmom vált ezzel valóra. Kezdetben kérdés volt, hogy az embereknek van-e szükségük a mi natúrkozmetikumainkra? Rengeteg kérdőjel volt bennem. Vajon bárki is értékelni fogja, hogy nem sajnáljuk a minőségi hatóanyagokat, hogy csak minőségi alapanyagokkal dolgozunk? Egyáltalán észreveszik azokat az apróságokat, amelyek értük vannak?

„Azt gondolom, a vásárlóink hűsége nélkül aligha sikerült volna bekerülnünk olyan drogéria üzletláncokba, mint a Müller vagy a Rossmann.”

Alig mertem elhinni, amikor először felhívtak az egyik legnagyobb kozmetikai áruházlánctól, hogy szeretnék, ha natúr termékeink kikerülnének az üzleteik polcaira. Vásárlóink keresték természetes kozmetikumainkat, mellettünk álltak. Ekkor végleg bizonyosságot nyert számomra: igen, az emberek értékelik, ha minőséget adunk.

Annyira inspirálóan hatott a tény, hogy szeretitek a 100%-ban természetes összetevőkből álló natúrkozmetikumainkat, hogy édesanyámmal, a kozmetikusokkal és a vegyészekkel neki kezdtünk új HappySkin termékek megálmodásának, illetve kifejlesztésének.

A munka ismét meghozta gyümölcsét, ugyanis a Rossmann Drogériákba is bekerültek HappySkin natúrkozmetikumaink.

Mára már 150-nél is több natúr termékünk van a piacon.

Happyskin üzlet
Happyskin - ajándék natúrkozmetikum termék banner
Nálunk lehetőséged van minden szintetikus vagy nem 100%-ban natúr kozmetikumodat lecserélni.

Ugyanis az elsősorban nőknek készülő natúrkozmetikumok mellett szélesítettük férfi-, baba és gyermek természetes bőrápolóink körét is. Így a család minden tagjának kínálunk natúr alternatívát a szintetikus kozmetikumok helyett.

Arról most nem beszélek, milyen hazugságokkal áltat a kozmetikai ipar, bízom benne, hogy ennek a tudásnak már birtokában vagy. Ha szeretnél a szintetikus kozmetikumok veszélyeiről olvasni, itt megteheted.

Happyskin - ajándék natúrkozmetikum termék banner
A HappySkin népszerű a hírességek között is. Lilu, Schiffer Miklós és Kondákor Zsófi is kipróbálta már termékünket.
Happyskin natúrkozmetikum - kipróbálta Kondákor Zsófia

Rengeteg visszajelzést, támogatást, építő kritikát kaptunk, amelyekért nagyon hálásak vagyunk. Az e-mailek mellett a Krémmánia oldaláról is meglehetősen sok tapasztalat érkezik, amelyekben túlnyomó részt pozitív élményekről számoltok be. Azokat az értékes hozzászólásokat is köszönjük, melyek segítenek minket a folyamatos fejlődésben.

Szeretnék megmutatni Neked ebből néhányat, hogy lásd, nem véletlenül ajánlom bátran a HappySkin natúrkozmetikumait.

Happyskin natúrkozmetikum - kipróbálta Lilu Happyskin natúrkozmetikum - kipróbálta Schiffer Miklós

Kedves Heppysek! Most fogyott el a Díva arcszérumom és azon kaptam magam, hogy függővé váltam. Már hozzá sem nyúlok a régi, márkás arckrémemhez. A bőrömön azonnal érzem a természet erejét, a mellett, hogy valóban hatékony, és kisimul tőle az arcom. A gyümölcsös arcmaszkot napégéskor vettem elő és szinte azonnali megnyugvást hozott. Köszönöm!

Iveszics Tünde

Kedves Lányok! Igen, a kedvezmény is csábít, de amióta a termékeiteket használom, igen, boldogabb a bőröm! A Kleopátra testápoló a második nagy szerelem, olyan bársonyossá teszi a bőrömet, mint semmi más! Könnyen felszívódik, szinte kér fürdés után, kenegessem be magam! A szappanokról nem is beszélek, eddig mindegyik remekül bevált, pedig már használtam sokfélét! Mindennapi alapfelszereltségem a Helené kézápoló, nélküle el sem indulok otthonról! Az új csomagolás nagyon praktikus, nem folyik bele a táskámba, ha rosszul csavarom rá a tetejét, mint előzőleg.

Boros Ildikó

Először ajándékba vettem egyik barátnőmnek, de általa én is kipróbáltam, és annyira szerette a bőröm, hogy magamnak is vásároltam egyet Azóta majdnem minden este használom, gyorsan beszívódik az enyhén vízhiányos bőrömbe, és nyáron is szeretem használni, mert nem sok egyáltalán Csak ajánlani tudom!!! És ráadás, hogy végre egy krém, ami nem csípi az arcom, mert eddig akármelyiket próbáltam, mindegyiktől kiütésem lett, még akkor is, amikor elvileg "natúr" kozmetikum volt... Ezt biztos, hogy újra veszem :)

Markus Gina

Próbálkoztam már több natúr hajbalzsammal, de eddig egyik sem vált be, viszont ez nagyon jó! Nagyon puha és könnyen fésülhető lesz tőle a hajam és a töredezés is elmúlt. A családban is megjegyezték, hogy milyen szép fényes és egészséges a hajam.

Tisza Fanni

Pénzvisszafizetési garancia

A HappySkin nem a hitegetésről szól!

Én nem arra kérlek, hogy gondolkodás nélkül bízz bennem vagy a HappySkin natúrkozmetikumainkban. Hanem arra: legyél tudatos, és nézd meg, mit teszel a fürdőszobádba. Megtalálni az igazi, 100%-ban természetes összetevőkből álló natúrkozmetikumot semmiképp se egyszerű.

Annyira biztosak vagyunk a natúrkozmetikumaink magas minőségében, hogy pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. Arra biztatlak Téged is, próbáld ki HappySkin termékeinket, és ha másra számítottál, visszaküldheted nekünk, a pénzedet pedig visszakapod.

Mi nyugodt szívvel vállaljuk a 100%-os pénzvisszatérítési garanciát.

Kérlek, add meg e-mail címed, amelyre kiküldhetjük a kedvezményes kódot. Biztos lehetsz benne, hogy nem fogunk spamet küldeni.

A HappySkin csapatában olyan emberek dolgoznak, akikben Te is megbízhatsz. Fordulj hozzánk bizalommal cseten, telefonon vagy e-mailen, ha tanácsra van szükséged akár bőröd ápolásával, akár a HappySkin termékeinkkel kapcsolatban.

Ha olyan információt szeretnél velem megosztani, amit csak nekem szánsz, akkor várom e-mailedet a kamilla@happyskin.hu-ra.

Szeretnénk, ha mindenkihez eljutnának HappySkin 100%-ban természetes összetevőkből álló natúrkozmetikumaink, mert hiszünk bennük!

Ezért több olyan lehetőséget biztosítunk Nektek, amely segítségével még kedvezményesebben hozzá tudtok jutni natúr, természetes krémjeinkhez, szappanjainkhoz.

 1. Először is javaslom, iratkozz fel hírlevelünkre.

  Tudom, senki sem szeret túl sok e-mailt kapni, ezért hidd el, nem foglak minden nap hírlevelekkel bombázni. Miért jó, ha feliratkozol? Mert így biztosan értesülni fogsz az akciókról.

 2. Csatlakozz törzsvásárlói programunkhoz!

  A 4. vásárlást követően automatikusan törzsvásárlónkká válsz, a törzsvásárlói hírlevelet pedig egyedi kedvezményekkel már meg is kapod. A törzsvásárlói akciók időszakosak, de általában időről időre készülünk nagyobb szabású kedvezményekkel, meglepetésekkel.

 3. Szeretettel ajánlom a Facebook Törzsvásárlói Klubunkat,

  ahol szívesen válaszolunk meg kérdéseket, adunk extra információkat, illetve gyakran teszünk fel egyedi ajánlatokat Nektek.

  Happyskin a facebookon

 4. Ha szereted az ingyenes szállítást,

  akkor csak ki kell várnod minden hónap második hétfőjét, amit mi HappyHétfőnek nevezünk. Ezen a napon ugyanis 8000 Ft felett csomagodat ingyen kiszállítjuk.

 5. Népszerű termékeinket hetente kedvező áron is elérhetővé tesszük,

  e terméket hívjuk Hét termékének. Minden héten egy adott natúr termékre 20% kedvezményt biztosítunk a webáruházban történő megrendeléskor.

 6. Természetesen bőrünket nem ugyanúgy kell ápolni minden évszakban,

  éppen ezért szezonális csomagajánlatokkal, ajándékokkal és meglepetésekkel kedveskedünk, amelyek az adott időszakhoz kapcsolódnak.

Mindent elmondtam, amit szerettem volna, a többi már rajtad múlik.

Remélem a fentiek meggyőztek, hogy jó döntés a HappySkin szerető és gondoskodó családjának tagja lenni. Várunk Téged szeretettel!