Merj természetesen szép lenni, merj Te lenni!

A természetes szépséget, a nőket ünnepeljük, Téged ünneplünk!

   

2018 őszén 5 gyönyörű kismamát és 5 gyönyörű, különböző élethelyzetben lévő nőt fotóztunk. Meg szerettük volna mutatni nekik is, és most mindenkinek, milyen szépek, úgy ahogy vannak. Nőként, lányként, anyaként, leendő anyaként. Nem vagyunk tökéletesek, de mégis azok vagyunk valaki szemében - őket is megszólaltattuk.

Kismamákat hívtunk meg első körben, hiszen hiába gyönyörű időszak, pontosan tudjuk, mennyi kétséggel jár sokszor. Nagy lettem, itt-ott megjelent egy-egy csík, látni-e bennem még a nőt az anyán túl, vajon minden rendben lesz-e. Szerettünk volna egy kis önbizalmat önteni modelljeinkbe és általuk azokba is, akik hasonló cipőben járnak. Hiszen a kismamák közt is volt egy gyermeket váró, ikreket váró kismama, fiús anyuka, lányos anyuka, első gyermekkel várandós és 3. gyermekkel várandós anyuka.

Második körben pedig nőket hívtunk meg - természetesen szép fiatal nőket, édesanyákat, különböző motivációkkal. Mindkét fotózás esetében modelljeink számos területen különbözőek voltak, sokszínűek, mégis közös bennük a természetes szépség, az erő, kitartás, a bátorság, hogy akár félelmet is félretéve, részt vettek fotózásunkon, együtt, összefogva, jó hangulatban, rengeteg nevetés közepette.

Fontosnak tartjuk hangsúlyozni a természetes szépség fogalmát, melyet tevékenységünkkel és a HappySkin natúrkozmetikumokkal is támogatunk. Támogatás ahhoz, hogy el tudjuk fogadni magunkat, adottságainkat, hiszen szépek, különlegesek, megismételhetetlenek vagyunk és megfelelő bőrápolással kihozhatjuk a legjobbat magunkból. Akkor is, ha nem vagyunk modell magasságúak, ha nem tökéletes a fogsorunk, ha várandósság, vagy akár növés közben striák alakultak ki a bőrünkön, ha többet szedtünk magunkra, ha látszik az arcunkon, hogy keveset aludtunk, mert beteg a gyermekünk, ha zilált a hajunk, mert rohanni kell, ha kicsi vagy épp túl nagy a mellünk.

Szeresd magad, merj Te lenni, hiszen, ha harmóniában vagy önmagaddal, akkor kifelé is sugárzol és ragyogsz, és hidd el, akkor más se fog foglalkozni a tökéletlenségeiddel, sőt aki igazán szeret, így szeret leginkább. Hiszen így vagy önmagad. Merj Te lenni, merj boldog és elégedett lenni!

Modelljeinkkel nagyon szuper napokat tölthettünk el, számunkra is sok tanulságos és örömteli pillanatot szereztek. Szerencsések vagyunk, hogy megismerhettünk Benneteket, köszönjük, hogy jelentkeztetek, és velünk töltöttétek a napotokat!

Ismerd meg a kismamákat!

Andi (32) - harmadik kisfiával várandós

Dóri (34) - első kislányát várja

Dorottya (28) - első kisfiát várja

Enikő (24) - első kislányával várandós

Zsófi (24) - két kisfiút hordoz a szíve alatt

Ismerd meg pécsi fotózásunk modelljeit!

Anikó (44)

Enikő (39)

Marcsi (40)

Niki (21)

Lilla (28)